Getuigenissen

getuigenissen
Dieter (de oprichter van Beurs-Advies) vroeg me om een review te schrijven en te vertellen wat ik het leukste vond aan mijn abonnement tot nu toe. Wel, naast het feit dat ik op elk moment van de dag geholpen wordt, en een paar zeer interessante aandelen heb ontdekt via de Crème de la crème selectie, vind ik vooral de kwaliteit van de e-mails en de levendige voorbeelden die er in staan één van de troeven die Beurs-Advies heeft. Volgens mij kom je het niet vaak tegen dat je een e-mail over een relatief saai onderwerp met zoveel plezier en genot kan lezen als ik de afgelopen weken heb gedaan. – Rudy. (lid geworden op 5 juli voor 6 maanden)


Na inmiddels een eerste maand van mijn 4 maanden ondertekening bij Beursadvies.be heb ik nog geen moment spijt! Ik had dit gewoon al veel eerder moeten doen; een aantal basisprincipes werden mij duidelijk uitgelegd waarna ik meer in depth vragen kon beginnen stellen. Ik heb op zeer korte termijn al veel bij geleerd! Ieder van mijn vragen werd bovendien telkens op zeer korte termijn (maximum 36u) beantwoord. De uitleg die men verschaft is sterk logisch opgebouwd en heeft telkens een pragmatische insteek. Dit vind ik een enorme plus! In a nutshell: voor degenen die nog moesten twijfelen – just give it a go, you won’t regret! – Thomas. (lid geworden op 10 mei voor 4 maanden)


Ik ben al een jaar actief op de beurs, maar eigenlijk had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik handelde veel te veel, was constant onzeker over mijn posities en ik maakte eigenlijk te veel verlies. Tijdens mijn begeleiding heb ik enorm veel bijgeleerd. Ik stress nu veel minder over openstaande posities omdat ik nu ook weet hoe ik deze beter kan beschermen. Momenteel ben ik stilletjes aan zelfstandig aan het worden, en ik voel me veel veiliger op de beurs. Zeker een aanrader voor die prijs. P.S. Ik had een abonnement van 1 maand, maar ik ga mijn abonnement verlengen. – Johannes. (lid geworden op 5 mei voor 1 maand en heeft daarna verlengd voor 6 maanden)


Ik had zeer veel vragen toen ik wou beginnen beleggen: Waar kan ik terecht om de nodige kennis op te doen? Welke effecten zijn het interessantst (aandelen?, opties?, turbo’s?,…) Welke broker past het best bij mij? Een antwoord op deze vragen bleek niet evident, en ik begon de moed stilletjes aan te verliezen. Dankzij de privé begeleiding heb ik een broker gevonden die bij mij past, ben ik aan het beleggen gegaan en omdat ik al mijn investeringen eerst bespreek met mijn begeleider, zit ik momenteel op een winst van 17%. Tot vandaag heb ik zeker nog geen spijt van mijn abonnement. Ik kijk alvast uit naar de ongetwijfeld interessante artikels die nog op de website zullen verschijnen! – Kristof. (lid geworden op 4 februari voor 4 maanden)


Dankzij de begeleiding van Beurs-Advies heb ik moeilijke knopen kunnen doorhakken. Moet ik mijn Tesla aandelen verkopen ja of nee? Is Biocartis een interessant aandeel? Zou ik Thrombogenics kopen? Beurs-Advies heeft mij uitstekend advies gegeven en al deze aandelen voor mij geanalyseerd. Als belegger vind ik het ontzettend belangrijk dat ik al mijn vragen kan afvuren aan iemand. Vroeger moest ik altijd alles alleen beslissen, nu kan ik gebruikmaken van een tweede objectieve opinie – wat altijd leuk is. – Michael. (lid geworden op 20 mei voor 6 maanden)


Het handige aan de privé begeleiding was dat ik kon beslissen wanneer ik hulp wou. Het was niet wekelijks of maandelijks ofzo, het was gewoon ONMIDDELLIJK wanneer ik het wou, ik moest gewoon een berichtje sturen via SMS of eens bellen wanneer ik op een probleem stuitte, en ik kon na een tiental minuten weer verder met mijn dag. Geen overtollige stress meer. Ik vind dit echt top. Super prijs, super service. Ik raad het iedereen aan. – Marcel. (Lid geworden op 25 januari voor 12 maanden)

Zelf lid worden? Het kan.
Wenst u zelf een review te schrijven of wenst u meer info?
Email: info.beursadvies@gmail.com of tel: 0472/21.95.17