Beleef uw beursavontuur niet alleen

begeleidingopmaat


Privé ondersteuning

U staat nooit alleen met uw beleggingsavonturen. Wij staan 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 paraat om uw beursgerelateerde vragen en problemen binnen 24u een op maat gemaakt antwoord te geven. Deze service is uniek binnen de Benelux.

Persoonlijk

U heeft recht op 4 Skype-sessies die u kan aanvragen wanneer u wilt; op deze manier kunnen wij u nog beter helpen.

Geen foute beleggingen

U krijgt niet alleen een antwoord op al uw praktische vragen maar u zal ook ons advies en mening kunnen krijgen over elk aandeel in de wereld waarin u geïnteresseerd bent (letterlijk ongelimiteerd in tegenstelling tot beleggingsblaadjes die maar een 50-tal aandelen volgen) op deze manier voorkomt u foute beleggingen te maken vanaf dag 1.

Sneller bijleren met minder risico

U zal minder risico en onzekerheid ervaren omdat u al uw beslissingen met ons kan bespreken en wij feedback kunnen geven, wij zullen uw beleggingspartner en vriend zijn. Hierdoor zal u veel tijd besparen. U hoeft ook niet meer alles alleen uit te pluizen, en de fouten te ondergaan die anderen wel maken tijdens hun eerste jaren op de beurs. U zal met onze privé begeleiding evenveel bijleren in een paar maand als iemand die al een paar jaar zelfstandig bezig is.

Perfect voor beginners

U zal een degelijke professionele fundering leggen voor uw verdere beurs-carrière. Dankzij het feit dat u uw meest triviale vragen kan stellen en wij deze onmiddellijk beantwoorden, leert u zeer snel de kneepjes van het vak.

Probeer het nu

Betaal snel en veilig met uw kredietkaart [gumroad id]

Of vul onderstaand formulier in


 
Opties voor privé ondersteuning:(vereist)


Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op van zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben.

Voor meer informatie, twijfel niet om ons te contacteren via het nummer: 0472/21.95.17 of via email: info.beursadvies@gmail.com