Zekerheid boven alles

leefnietlangerinonzekerheid


Aangepast aan de lezer

Onze analyses zijn van zeer hoge kwaliteit, maar dat weerhoudt ons niet om ons taalgebruik aan de lezer aan te passen. Hierdoor blijft de inhoud verstaanbaar, simpel en makkelijk te begrijpen. Wanneer u een analyse bestelt, gelieve mee te geven of u een ervaren belegger bent die het jargon al door en door kent, of eerder een beginnende belegger die wat meer uitleg wenst.

Alle moderne technieken toegepast

We onderzoeken of het bedrijf financieel gezond is, en zal blijven de komende jaren. We bekijken of het bedrijf fundamenteel duur of goedkoop staat en of het nog groeipotentieel heeft. We analyseren ook de eventuele risico factoren die niet over het hoofd mogen worden gezien.

Allemaal in historisch perspectief

We bekijken niet alleen de huidige situatie van het bedrijf, maar ook haar track record. Hoe heeft het bedrijf de afgelopen 5 jaar gepresteerd? Hoe zit het met het dividend? Wat met het eigen vermogen? Het aantal uitstaande aandelen? Alles wordt mooi weergegeven met grafieken en tabellen.

Genuanceerd advies

Na de hierboven vermelde stappen, maken we een genuanceerd en duidelijk advies op, zodat de belegger exact weet wat hij nu moet doen met het aandeel in kwestie. Afblijven, verkopen of kopen.

Hoe werkt het nu..?

U betaalt via kredietkaart of u vult zo nauwkeurig mogelijk het formulier in + stort het juiste bedrag op ons rekeningnummer.

We nemen contact met u op (binnen 24u).

U ontvangt uw analyse binnen 3 werkdagen.

Betaal snel en veilig via kredietkaart
[gumroad id]

Of vul onderstaand formulier in

Opties voor analyses op maat:(vereist)


 Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben.

Voor meer informatie, twijfel niet om ons te contacteren via het nummer: 0472/21.95.17 of via email: info.beursadvies@gmail.com